Slavă Domnului că moda se reinventează și că trendurile pleacă, dar revin, că altfel ne-am plictisi, nu? Ei bine, dacă îmi spuneai acum ceva timp de trendul borsetei, mă gândeam direct la tătăița meu și la borseta lui, în care își ține toate brizbizurile: o șurubelniță, un cui, o ruletă, o ceva pe acolo. Acum borsetele sunt super la modă și într-adevăr foarte practice. Dar, când mai apare câte un trend, nu mă arunc cu capul înainte, ci analizez și iau ce îmi place și ce mi se potrivește din ceea ce e la modă. Mă tot uitam după o borsetă faină și mi-a atras atenția o borsetă foarte chic de la Love Leather. Nu știu voi, dar de câteva ori bune am avut niște surprize neplăcute cu shoppingul online și încerc să îl evit pe cât posibil, însă n-am rezistat acum și am comandat-o. A venit coletul și am rămas plăcut surprinsă de calitatea produsului, așa că m-am gândit să le scriu celor de la Love Leather, să aflu mai multe despre ei. 

Conceptul "Love Leather" s-a născut în Galați, la sfârșitul anului 2015, din iubire pentru pielea naturală și produsele handmade, deoarece acestea pot fi personalizate după placul clienților. În spatele conceptului se află o echipă de 4 tineri talentați și creativi, 3 fete și un băiat. Ce îi ajută cel mai mult în businessul lor? Foarte simplu. Energia pozitivă! 

Ce găsim printre produsele marca Love Leather? Ei bine, de toate, iar cel mai important lucru: toate produsele confecționate în atelierul lor sunt din piele naturală și lucrate manual, bineînțeles. Găsim hamuri, chokere, curele, poșete, borsete și alte accesorii din piele. Și, ceea ce apreciez la ei cel mai mult este deschiderea pe care o au față de toate sugestiile clienților. Îți poți personaliza orice produs, așa cum îți dorești, în limita disponibilității, bineînțeles. 

Întrebându-i ce îi inspiră în creațiilor lor și care a fost cel mai vândut produs, aceștia mi-au răspuns că: "Ne inspirăm din moda deja existentă, din anumite situații de viață. De exemplu, mergând la o petrecere pe plajă am realizat că este mult mai comod să ai o borsetă decât o poșeta de care trebuie să ai tot timpul grijă sau pur și simplu ne inspiră pielea în general, în funcție de textură și culoare, ne vin diverse idei. Best seller anul acesta a fost borseta și accesoriile pentru picioare, iar anul trecut chokerele și hamurile. 

E greu să mai fii original în ziua de azi, când toată lumea copiază pe toată lumea, însă ce apreciez foarte mult la cei de la Love Leather e faptul că reușesc să creeze modele exclusive, deasemea, toate produsele sunt ștanțate cu marca lor. Confecționarea de modele unice, vândute într-un singur exemplar e un alt punct forte al acestora.  

Viitorul sună bine pentru cei de la Love Leather. Au în plan să ajungă la un numar de peste 2000 de produse, pregătesc multe surprize: produse gravate și gravate, mult mai multe culori și piei din toate categoriile și se gândesc, deseamea, să creeze o linie deosebită de încălțăminte. So, o marcă de calitate, care merită într-adevăr recomandată. 

 

Puteți comanda produsele marca Love Leather pe pagina lor oficială de facebook aici sau de pe site-ul lor oficial aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *