Hey, hey, hey! Stiu ca nu am mai scris demult, dar daca v-as arata panoul de control al blogului sa vedeti cate ciorne am...suflet de artist, ce sa-i faci?! :)) Asa ca m-am trezit in ultima zi din an sa scriu. Pe 6 decembrie am participat la Elle Style Awards si am facut un scurt video ca sa vedeti cam care a fost treaba pe acolo. Palatul Parlamentului e mereu o locatie incantatoare si toata lumea era in cautare de colturi nedescoperite pentru a face poze inedite pentru insta. Cei de la ELLE au facut si un top al celor mai tari poze de pe instagram din seara evenimentului, pe care il puteti vedea aici.  Ce sa zic..la un eveniment, la care participa aproape toata crema fashionului din Romania, nu are cum sa nu fie frumos, totusi, am vazut multi oameni interesanti, cu tinute mai putin interesante si invers, tinute interesate purtate de..."umerase". Vorba lui Maurice Munteanu: "LICĂRUL, unde-i LICĂRUL???"...adica, degeaba esti frumoasa si porti o tinuta frumoasa daca ai zero personalitate si nu transmiti nimic. Anyway :). Ce se intampla de fapt la Elle Style Awards pe langa socializare, tinute si poze pe insta, ei bine, se premiaza oameni care exceleaza in domeniilor lor, bineinteles related to fashion. Astfel incat anul acesta:

- premiul pentru cel mai bun fotograf al anului a fost castiat de Tibi Clenci 

- premiul pentru cel mai bun designer - Cristina Savulescu  

- premiul pentru cel mai bun tanar designer - Alexandru Simedru 

- premiul pentru stil personal i-a revenit Innei, pentru al doilea an consecutiv.

- premiul pentru cel mai bun model - Stefania Ivanescu,

- premiul Best Pop Artist - Delia

- premiul Best Hairstylist - George Soare 

- premiul Best Make-up Artist - Diana Ionescu

- premiul Best Fashion Blogger - Alina Ceusan

- premiul pentru cel mai bun brand romanesc - brand-ul Musette, la fel ca anul trecut. 

- premiul special ELLE Woman - Simona Halep, care i-a fost inmanat de Roxana Voloseniuc, redactor-sef al revistei ELLE Romania. 

Evenimentul a fost prezentat de Roxana Voloseniuc si Maurice Munteanu, iar gala de premiere s-a incheiat cu un recital al Antoniei. 

Ce sponsori a avut evenimentul? Ei bine, multi :D, iar printre ei se numara:  Lancôme, Sephora, Iqos, Stella Artois,  Mercedes Benz, Samsung, L’Oréal Professionnel, After Eight.

Tinuta mea a fost asigurata de designerul Diana Caramaci, iar pentru video si montaj ii multumesc prietenei mele, Delia Chelaru.

Astept feedback de la voi! Va pup si La multi ani! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *