Haideți povestesc cum am forțat eu “primăvara”, chiar în prima zi de iarnă din anul acesta. Încă de la începutul lunii februarie visez la rochițe și pantofiori, dar..degeaba.. Am primit acum ceva timp un colet plin de hăinuțe de la Bonprix și m-am gândit fac niște ținute cu ele. Am search-uit pe Google niște locuri frumoase de pozat prin București, am dat peste strada Xenofon și-am zis: asta e! Am ținutele, am locația, am prietenii care ajută cu foto, trecem la treabă! 

M-am trezit în ziua respectivă, m-am gătit, totul frumos până aici. Singura greșeală: nu m-am uitat pe geam :). Când am ieșit din casă..surpriză! Fulguia.. Până am ajuns la locație, resemnasem deja cu gândul nu va fi o zi cu soare, îmi doream mai prind măcar lumina necesară pentru poze. Am băgat pe GPS strada Xenofon, ajunsesem în zonă și dă- i, și te învârte, și te învârte.. “The things were getting better and better..”. înțelegeți..strada Xenofon e singura stradă cu scări, din București. Lucrul acesta ar fi trebuit o facă ușor de reperat, doar eu văzusem pe net, o stradă cu scări pictate, iar ce găsisem eu..ei bine, nu semăna mai deloc. Zic bun, am toate ingredientele pentru o zi nereușită: 1 kg de “frig de mori”, asezonat cu 2-3 fulgi, învelit în “lumina bună pentru poze” pentru doar încă 1-2 ore, îmbrăcată de primavară, pe timp de iarnă și o stradă pictată, care acum..nu mai era chiar pictată. Am avut un moment în care am zis, gata, nu mai fac nimic azi, hai acasă! Dar berbecul din mine nu m-a lăsat renunț așa ușor, iar în câteva minute certam deja cu Universul: “Îmi dai iarnă, ah?! Lasă îți dau eu converși!” și ne-am apucat de treabă.

Ce am încercat fac în outfitul de azi? Ei bine, introduc o pereche de pantaloni office, într-o ținută de street style, iar apoi am zis: hmm, mi s-ar părea interesant pun aceeași pantaloni în două ținute diferite. Una în zona de casual, iar una smart-casual, spre elegant, schimbând doar accesoriile. Zis și făcut. Rezultatul? Îl vedeți mai jos! 🙂

Așa cum spuneam și mai sus, am creat două ținute, păstrând piesele centrale: pantalonii, cămașă și paltonul, doar schimbând accesoriile. Am înlocuit șapcă cu o pălărie, am schimbat converșii cu o pereche de botine-șosetă cu botul ascuțit, rucsacul inițial l-am înlocuit un unul mai elegant, dintr-un material lucios și am adăugat o broșă.

OUTFIT

Cămașă @Zara Man

Pantaloni @bonprix

Palton @h&m

Șapcă @Jack&Jones

Teniși @Converse 

Rucsac 1 @Zara

Pălărie @Strdivarius

Botine @Zara

Rucsac 2 @Zara

Broșă @Anna Dumitru

Credit Foto: @Delia Chelaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *